сряда, 18 февруари 2009 г.

Причините да те обичам

Един от най-романтичните подаръци. Подходящ както за жени, така и за мъже. Никой не би останал равнодушен ако половинката му успее да посочи повече от 100 причини, поради които е влюбена точно в този човек.
Подаръкът се ползва с гарантиран успех за различни поводи: Рожден ден, Св. Валентин, Годишнина от сватба, Годишнина от началото на връзката ви, Друг тип "годишнина"-например 3 месеца откакто сте заедно, или когато просто искате по интересен начин да кажете на половинката си "ОБИЧАМ ТЕ", защото всеки ден може да бъде повод да го направите.
Класическият вариант на подаръка е "101 причини да те обичам", но аз ви предлагам различни варианти:

Вариант 1: 101 причини да те обичам. В подходящо опакована кутия са поставени 101 листчета тип късметчета за кафе, на които са изписани или принтирани 101 причини, поради които обичате вашата половинка. Листчетата са цветни малки папирусчета, вързани с малки златисти панделки. Поставени така в красива кутия те създават истинска цветна хармония и усещане за красота. В кутията има и допълнителна украса от цветна хартия и сърца изработени от гел тип силикон също в различни цветове.
Кутията е под формата на сърце, правоъгълник, правилен многоъгълник или друга по желание на клиента.

Вариант 1.1: Причините могат да бъдат и повече от 101- всяко избрано от вас число. Например може да изброите дните през които сте били заедно и така се написват точно толкова причини, колкото дни сте имали връзка със своята половинка- така посочвате по един интересен и оригинален начин по една причина за всеки ваш ден заедно! Какво по-хубаво от това всеки ден да откривате по една нова причина да обичате човека до вас!

(Забележка: до момента разполагаме и ви предлагаем списък от 200 причини)

Вариант 2: Отново посочен от вас брой причини се принтират на красиви картони със средна дебелина в размер А4 . Всяка причина се номерира и принтираните около 10-12 страници се подвързват под формата на красива книжка, наречена: "Защо те обичам..." (Книжката може да бъде озаглавена по ваше предложение)

Характеристика: ръчно изработени подаръци.
Забележка: Подари усмивка!!!
Период на изработка: 7дни
Снимки: скоро

цена: 35лв. с възможност за договаряне
( доставка за сметка на получателя; в рамките на В.Търново -предаване на ръка)

За повече информация и поръчки:
0888 945 375 и 062/62 00 98
е-mail: magi.aletheia87@gmail.com ; badgirl999@abv.bg
гр.В.Търново ул. В.Джамджията 19
М.Иванова


Няма коментари:

Публикуване на коментар